donderdag 25 april 2013

5 jaar!

En toen waren we alweer een jaar verder, en wat vind ie zichzelf al groot! Woensdag was hij jarig, de dag begon uiteraard met.... cadeautjes in bed! Een Dino helicopter van de lego, precies wat hij had gevraagd. Uiteraard gelijk aan de slag ermee, nou ja een klein stukje dan. Er waren ook nog mooie nieuwe moeilijke puzzels, een nieuwe schep voor het strand en een shirt met zijn held 'Mario' erop.
                                          
 Toen vlug naar school, daar trakteerde hij heuse draken-cakejes, die we die dag ervoor zelf hadden gemaakt. De juf had ook een heel erg mooie muts voor hem gemaakt, en hij mocht op de stoel staan!

 Toen hadden we die middag het kinderfeestje, met al zijn liefste vrienden en vriendinnen van school, Marinus, Rogier, Janne-Marie, en Annelot. (en Debby als versterking van team Mama) We deden leuke spelletjes en de kinderen konden heerlijk in de zandbak spelen omdat de zon vollop scheen. Nog een stoere foto van iedereen op de motor die ze gelijk meekregen en toen werd iedereen weer opgehaald. Een prachtig feest, zoals Edje het zelf vond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten