vrijdag 21 juni 2013

Weekendje weg

In mijn wijk hing een poster, 'ridderweekend in Dordrecht', goh, als er iemand van ridders en draken houd is het mijn kleine Edwardje wel! Daar moesten we dus heen, en om het nog gezelliger te maken besloot ik er maar gelijk een weekendje in en bed and breakfast aan vast te knopen. In Nieuw Lekkerland vonden we een leuk boerderijtje dat twee kamers verhuurden, aan de dijk bij de rivier de Lek. Edward vond het maar niks de dag ervoor, een hotel met twee kamers, mama dat is toch stom!!! Maar als er iemand het naar zijn zin heeft gehad... hihi ;-) De dame van de bed and breakfast had schapen, eenden en kippen waarvan hij zelf de eitjes mocht rapen, en die kregen we 's ochtends zelf bij ons ontbijtje om op te eten! De vrijdag lekker even in de kamer en toen uit eten en natuurlijk veeeeeels te laat naar bed. Dat mag op vakantie!
 Na ons eerste nachtje slapen gingen we de zaterdag naar het ridderfestijn in de Biesbosch, met 'echte ridders op paarden', de 'bestorming van de vesting' was zo mogelijk nog spannender, nou ja, voor de kinderen dan... en Edward gaat nu zelf ook gewapend met een zwaard door de buurt, bijna net zo stoer.

 De volgende dag wilden we graag nog iets leuks doen en besloten electrische scootertjes te huren, dit bleek wel het hoogtepunt van het weekend. Ed mocht bij mij achterop en vond het geweldig! Patrick en ik waren er zelf ook erg gecharmeerd van, lekker tuffen tussen de landerijen door in de zon, prima wat ons betreft! Nog een ijsje erna en toen moe maar volledig voldaan naar huis, een heerlijk weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten