maandag 2 december 2013

Juba

En dan komt je kind vrijdagmiddag uit de klas gelopen met knuffelbeer Juba, bijna even groot als zichzelf... en die moeten we het hele weekend meeslepen, oh nee.... verzorgen, haha! We hebben ons er maar aan over gegeven ;-) Hij is overal me naartoe geweest. We hebben zelfs een mooi verhaaltje mogen schrijven in zijn boekje:

Vrijdag 29 november
Wat was Edward trots dat ik, Juba dit weekend eindelijk bij hem mocht komen logeren! Hij stelde me voor aan zijn moeder Nancy, die heeeeeeeel lief bleek te zijn voor Edward en mij. We moesten eerst snel even wat boodschappen doen, Edward heeft me voor de zekerheid even gewogen in de supermarkt, mijn gewicht was precies goed! We hadden spullen gekocht om een cake te bakken, dat kan Edward namelijk heeeeeeeeeel goed. Chocolade cake, Edward en ik mochten zelfs de kom uitlikken, dat was smullen. We wilden de cake namelijk meenemen naar Sabrina, die had Edward en zijn moeder uitgenodigd om te komen gourmetten. Dat is zelf eten bakken in kleine pannetjes, heel leuk om te doen! Gelukkig mocht ik mee! Het was heerlijk, Edward kan goed koken. Toen we terugkwamen waren Edward en ik zo moe dat we heel snel in slaap vielen, ik mocht lekker bij Edward in bed.

zaterdag 30 november
Wat kan die moeder van Edward lang slapen zeg!!!! Edward en ik waren al lang wakker maar zijn moeder bleef maar slapen, gelukkig kregen Edward en ik al snel honger dus toen hebben we haar toch wakker gemaakt. We bakten heerlijke verse croissantjes die we met zijn allen op de bank lekker opsmikkelden. Edward en ik gingen bouwen met de lego toen de bel ging, daar was Rogier, die ken ik ook van school. We hebben heel gezellig gespeeld met zijn drieën. Toen Rogier naar huis moest zijn wij even naar de oma van Edward gegaan, die was namelijk pas geopereerd aan haar been. Ze kon er zelfs niet meer op lopen, er zat een hele grote pleister op haar been en ze liep met krukken. Na een lekker kopje thee gingen we weer naar huis, daar aten we lekkere groentesoep en gingen weer slapen. Het was maar goed dat ik er was want Edward was zijn knuffelzeehond kwijt. Zijn moeder en hij zochten overal maar we konden hem helaas niet vinden, dan maar een nachtje zonder....


zondag 1 december
Weer sliepen we lekker uit en aten croissantjes. Edward had namelijk twee blikjes zelfmaak-croissantjes gepakt in de supermarkt, dat was boffen! Toen gingen we met zijn drieën op de scooter, toen Edward door het raam naar binnen keek vanaf de scooter zag hij daar gelukkig in het raamkozijn zijn knuffelzeehond liggen, we waren allemaal opgelucht! Daarna gingen we op de scooter naar het Maritiem museum, dat is een museum met allemaal mooie boten, we keken onze ogen uit! Er was een boot om op te spelen en Edward heeft zelfs een kinder kraan bestuurd, ik vond hem heel stoer. Daarna was het weer feest, we gingen friet eten bij de McDonalds, het was heerlijk! Toen we weer thuiskwamen moesten we even opruimen en een verhaal voor in het Juba boekje schrijven. Het was een superleuk weekend, dank je wel Edward dat ik bij je mocht logeren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten