donderdag 8 januari 2015

Kerstvakantie

Heerlijk, eindelijk vaknatie! We waren er wel een beetje aan toe. Toen ik Ed ging ophalen was het heel hard gaan sneeuwen in Rotterdam, in het noorden van het land was niets, toen we hier dan ook 's avonds weer terugkwamen moest en zou er gelijk in de sneeuw worden gespeeld!

De buurjongen was ook erg blij dat Ed weer terug was, elke avond riep hij rond een uur of 6 over de schutting, "Edward, zullen we alvast wat vuurwerk afschieten???" Edward stoof dan op, trok zijn jas en schoenen aan om vol verwondering over de schutting te gaan staan kijken. Wat een held die Kay!!!
En toen werd het natuurlijk ook echt oudejaarsavond, toen mochten we ons zelfgezochte vuurwerk gaan afsteken, wat vond hij dat fijn (en wat vond mama dat eng, brrr).

Nieuwjaarsdag hadden we het plan opgevat samen met Patrick naar de Efteling te gaan, een superidee want het was heerlijk! Lekker rustig en nog sprookjesachtiger omdat er nog sneeuw lag. Tot half negen!!! was de Efteling open, sneeuw, sprookjes en lichtjes, magischer wordt het niet!
De vrijdag hadden we excursie, naar het nieuwe kantoor van Sabrina, in De Rotterdam. Dat was geweldig leuk om te zien! We konden vanaf de 40ste verdieping over heel Rotterdam heen kijken, zelfs naar Delft.
Als afsluiter nog even langs bij Oma Jannie in het revalidatiecentrum Marnix, waar gelukkig Oma Ria ook was. Dat was een fijne vakantie!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten