zaterdag 30 maart 2013

Weekend

Ik had niet zo veel gepland vorig weekend maar toch hebben we heeeeeel erg veel gedaan (en allemaal leuk natuurlijk ;-). Het begon met logeren bij Sabrina, op onze luchtbedjes. We hebben met de kleine pannetje gegeten (zoals Edje het zo schattig noemt) en Edje wilde naast Ayold zitten, aan de 'mannenkant' van de tafel. Hij bleef maar eten, Sabrina en Ayold waren verbaasd hoeveel vlees er in het kindje ging, zelfs biefstuk!

De volgende dag gingen we op tijd weer naar huis. Edje had die ochtend een gesprekje gehad met Sabrina over een museum waar ze echte Dino botten hadden, daar wilde hij dus diezelfde dag wel heeeeeel graag heen. Alleen was dat 1 uur en een kwartier rijden, ik heb hem daarom maar meegenomen naar het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam, 7 minuten rijden... Ze hadden daar niet echt dinosaurus botten maar ik heb misschien een beetje tegen hem gejokt en gezegd dat het een echte 'walvisdino' was hihihi. Onder de indruk was hij wel.
De zondag had ik al een tijd in mijn hoofd om naar het familiezwemmen te gaan, het kwam er telkens niet van maar deze keer waren we op tijd. Om 10.00 uur lagen wij te spatteren! Natuurlijk vond hij het geweldig om van die grote glijbaan af te gaan, en in 'badje 3' te zwemmen. Ook liet Patrick ons weten dat het 'lammetjesdag was bij het Schiedams natuurcentrum "De Boshoek", op naar Schiedam dus na het zwemmen. En ja hoor, schattige mini schaapjes en binnen knutselen. Maar wat eigenlijk nog veel spannender was, er was daar op het bachplein.... KERMIS! eigenlijk wilde Edje daar wel gaan wonen zo geweldig vond hij het. Het schaterde het uit met Patrick in de botsautootjes en vond alle lichtjes en harde muziek even mooi. Patrick graaide nog een knuffel voor hem die hij natuurlijk gelijk op school moest laten zien.
Echt veel zin in koken hadden we niet meer dus toen ook nog maar even naar McDonalds, waar hij zelf een ijsje mocht maken, het perfecte einde van een perfect weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten